21 Ocak 2010 Perşembe

ünzile değeri artan kadın.



2010' da değeri artan küçük kadınlardır. yazık mı desek, biz insanlığı unuttuk mu desek bilemiyor insan. şarkı da ünzile kaç koyun ediyor diyordu acı acı. ama artık4 inekle değer biçilenbir küçük kadın ünzile.
mal , lakin değerli öyle ki 4 tane inek veriliyor karşısında. bir o kadar da üzerine yük bindirilmiş bir küçük kadın ünzile. sırf ailesi geçinsin, mutlu olsun diye 4 ineğe satılan, küçük yaşına rağmen ailesine bakma yükünü taşıyacak kadar dağ gibi kadın ünzile.

2010 yılı, kıyamete bilmem kaç yıl kaldı, uzay çağı, gelişmiş ülkemiz şu bu diye zırvalarken birileri, kadınlığını çirkinleşen anlayışlarıyla yitiren, yitirdiğini unutan kadınsı canlılardan daha insan daha kadın iken ünzile, o kadınsı canlıların hayalini bile kurmadığı bir değersizlikle satılan bir insan ünzile.

soru sormak, cevap vermek, düşünmek, istemek onun hakkı değilmiş gibi, hak ettiği sadece 4 ineğe karşılık gelen kadınlığı, aile kurması, hayatı iken, ünzile bir iki haber kanalında gözüken küçük yüzüyle bizim çirkinleşmiş insanlığımıza buğulu yüzüyle bakan gerçek bir insan. biz ise sadece bir iki satır yazı yazıp hala çirkinliğimizden utanmayan insancıklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder